Terug

Volg Hart van Nederland

Tesla veroorzaakt ongeluk (en belt daarna zelf 112)

nieuws

8 jan 2024, 19:52

Twee personenauto’s zijn maandag hard met elkaar in botsing gekomen op de Apenhorsterweg in de Heurne. Eén persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde even voor half vijf vanmiddag toen de bestuurder van de witte Tesla, geen voorrang verleende. Met een harde botsing tot gevolg.

E-call melding

De Tesla kwam in de sloot langs de weg tot stilstand en belde vervolgens zelf 112, ook wel een E-call melding. De meldkamer stuurde direct met spoed politie en een ambulance ter plaatse.

Bestuurders op de snelweg bij Nieuw-Vennep, Delft en Rotterdam zullen zich in de nacht van 16 op 17 juni in de videogame Grand Theft Auto (GTA) hebben gewaand:

Tesla-bestuurder ramt twee auto's tijdens dollemansrit bij Rotterdam
0:34
Tesla-bestuurder ramt twee auto's tijdens dollemansrit bij Rotterdam

Naar het ziekenhuis

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de betrokkenen. Eén persoon uit de grijze auto is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de Tesla raakte niet gewond. Beide voertuigen werden door een berger afgesleept.

De politie doet nader onderzoek. Een aanrijdingselecteur zal op de plek van het ongeluk nog het een en ander vast gaan leggen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.