Terug

Volg Hart van Nederland

Illegale technorave aangekondigd met honderden bezoekers in Amsterdam

Illegale technorave aangekondigd met honderden bezoekers in Amsterdam

112

30 dec 2020, 20:50

De politie Amsterdam staat woensdagavond op scherp na aankondiging van een grote illegale technorave. Vermoedelijk komen er honderden bezoekers op af. Het feest wordt ergens in de omgeving van Amsterdam gehouden. De exacte locatie is nog onbekend. De organisator van het feest, locatie12.events, laat op Instagram weten dat de rave binnen twee minuten was uitverkocht. Geïnteresseerden konden zich om 18:30 uur melden bij de organisatie om een plekje te reserveren. Vervolgens krijgen zij - na een strenge selectie van de organisatoren - tussen 22:00 en 23:00 uur de locatie van de rave te weten. Het feest begint rond 00.30 uur. Lees ook: Politie maakt einde aan illegale feesten: 'Zelfs oma kwam nog even langs'

Groot bereik

Locatie12.events is geen onbekende in de ravescene. Gedurende de coronacrisis hebben zij al verschillende feesten georganiseerd. Het Instagramaccount wordt op dit moment door 16.500 mensen gevolgd. Het is dan ook niet ondenkbaar dat honderden mensen een plekje hebben gereserveerd voor het feest van vanavond. De politie laat weten altijd op scherp te staan voor dit soort feesten, vooral omdat ze de afgelopen tijd vrijwel ieder weekend voorkomen. Ook gebeurd het vaak dat een rave wordt aangekondigd, maar vervolgens helemaal niet doorgaat. Foto: Instragram.com/locatie12

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.