Terug

Volg Hart van Nederland

Strijd van Roos is voorbij, alle stations rolstoeltoegankelijk

Strijd van Roos is voorbij, alle stations rolstoeltoegankelijk

Weerbericht

8 aug 2017, 22:00

De jarenlange strijd van de gehandicapte Roos Prommenschenckel uit het Utrechtse Houten om alle stations in Nederland rolstoeltoegankelijk te maken is eindelijk ten einde gekomen. Dinsdagmiddag maakte de Nederlandse Spoorwegen officieel bekend dat het doel is om ervoor te zorgen dat in 2025 op alle stations hulp beschikbaar is voor gehandicapten om in en uit te stappen en dus met de trein te reizen. Roos en haar medestrijders zijn uitzinnig van vreugde na het horen van het nieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.