Terug

Volg Hart van Nederland

Wie heeft de mooist verlichte kerststraat van Nederland? De stemmen worden geteld

Wie heeft de mooist verlichte kerststraat van Nederland? De stemmen worden geteld

nieuws

23 dec 2020, 17:45

Vanuit het hele land hebben mensen ons de afgelopen weken gemaild met video's van hun straat die versierd zijn met de meest hartverwarmende kerstversieringen. Maar uiteindelijk kunnen er maar vijf kans maken op de titel 'Mooist verlichte kerststraat van Nederland 2020'!

Helaas betekent het dat niet elke straat of wijk is genomineerd, ook al spat het plezier en saamhorigheidsgevoel van de verlichte kerststraten af. Van de Gouverneurlaan in Dordrecht tot het prachtig verlichte Duindorp op Scheveningen, en van het Vinkenplein in Almelo tot een prachtig versierde kersttuin van een verzorgingscentrum in Kampen, jammer genoeg vielen zij net buiten de nominaties. Toch danken we iedereen in deze en vele andere straten die ons hebben benaderd voor hun inzending.

Bekijk video: Kerstballen en kerstlichtjes (met mondkapjes) vliegen de winkels uit

Dit zijn de genomineerden

De afgelopen dagen was er de mogelijkheid om op een van de genomineerden te stemmen. Dat deden jullie massaal, ruim 15.500 mensen hebben hun stem uitgebracht.

  • Den Haag - Burgemeester Jansenstraat

  • Zelhem - Halseweg

  • Leeuwarden - wijk De Wielenpôlle

  • Den Haag - Raaphorstlaan

  • Arkel - Bazuinstraat

De winnaar wordt op Eerste Kerstdag om 16.30 uur bekend gemaakt via een livestream op Facebook. De winnaar zal ook te zien zijn in uitzending van 17.50 uur en 22.30 uur van Hart van Nederland op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.