Terug

Volg Hart van Nederland

Spelersbus Feyenoord door feestende fans onthaald

nieuws

19 mrt 2023, 20:29

Feestende Feyenoordfans stonden de spelersbus op te wachten toen deze aankwam in Rotterdam. Met vuurwerk vierden ze de winst op Ajax. Een historisch zege, want het is de eerste keer in achttien jaar tijd dat Feyenoord Ajax in de Amsterdamse Johan Cruyff ArenA wist te verslaan.

Toen de Feyenoord-spelersbus na de klassieker bij trainingscomplex 1908 aankwam, werden ze door vele blije supporters opgewacht.

Vanuit de spelersbus zag de ontvangst van de Feyenoord-supporters er zo uit, twittert een verslaggever van RTV Rijnmond:

Voor Trenco Kreulen en Rika Jonkers uit Emmen was het een extra bijzondere wedstrijd. Zij delen een grote passie voor voetbal. Maar er is wel een groot verschil: Trenco is een geboren Feyenoorder en Rika is een Ajacied in hart en nieren. 

Liefde overwint alles, ook tijdens De Klassieker
0:40
Liefde overwint alles, ook tijdens De Klassieker

Dit fragment en andere fragmenten komen elke dag voorbij in de TV-Talk podcast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.