Terug

Volg Hart van Nederland

Scooterrijder knalt op omgevallen boom in Amsterdam

112

22 mei 2024, 10:39

De stevige buien en harde wind waren dinsdagavond nog niet voorbij dus voor wie de weg opging was het flink oppassen geblazen. Dat heeft een scooterrijder die over de Oostoever in Amsterdam Nieuw-West reed aan den lijve ondervonden.

De scooterrijder reed rond 22:00 uur over het fietspad, waar even daarvoor een boom het had begeven onder de kracht van de wind. Die lag met de stam op het fietspad. De bestuurder zag dit alleen te laat en knalde op de stam van de boom.

Een ambulance kwam ter plaatse en de scooterrijder is met letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe ernstig de verwondingen waren en hoe het nu met de bestuurder gaat is niet bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is ook niet helemaal duidelijk. De politie vermoedt dat het lint dat om de boom was gespannen door de gemeente voor een gedeelte was losgelaten, waardoor het in het donker moeilijker te zien was dat er iets op het fietspad lag.

De gemeente zette een gedeelte van het fietspad af om te voorkomen dat er een gevaarlijke situatie ontstond. Medewerkers van de gemeente kwamen woensdagnacht meteen ter plaatse om de boom te verwijderen.

Bron Video: Track 88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.