Terug

Volg Hart van Nederland

Romy en haar gezin krijgen sleutel nieuwe huis na anderhalf jaar wachten

Romy en haar gezin krijgen sleutel nieuwe huis na anderhalf jaar wachten

nieuws

24 feb 2017, 18:25

Goed nieuws voor de familie van de ernstig gehandicapte Qwin Aikema. Na anderhalf jaar strijd hebben ze eindelijk een aangepaste woning. Vrijdag vindt de sleuteloverhandiging plaats. Het gezin Aikema was eerder in Hart van Nederland te zien omdat ze met spoed opzoek waren naar een aangepaste woning. Qwin is geboren met een chromosoomafwijking waardoor hij 24 uur per dag intensieve zorg nodig heeft. Hij is meervoudig complex gehandicapt en heeft last van epileptische aanvallen. Tot op heden woont het gezin op twee hoog zonder lift in een driekamer appartement. Moeder Romy geeft aan dat het appartement te klein is voor alle benodigde aanpassingen. Daarnaast zat ze met de vraag: “Wat als onze zoon op de trap een epileptische aanval krijgt? Dan is er geen houden meer aan.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.