Terug

Volg Hart van Nederland

Recordaantal leraren geveld door griep, tekort dreigt

Recordaantal leraren geveld door griep, tekort dreigt

nieuws

5 feb 2018, 18:19

De griepepidemie blijft zich maar uitbreiden in ons land. Een recordaantal leraren heeft zich ziek gemeld. Bij lerareninvalpool Transvita PiO kunnen ze de vraag niet meer aan. Deze Stichting van 35 schoolbesturen regelt invallers voor zo’n 300 scholen in Utrecht, Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Komende week verwacht Transvita meer dan 850 aanvragen terwijl men voor ongeveer 500 oplossingen per week kan zorgen. Een enorm probleem, niet alleen voor de zieke leraren en de school maar ook voor de kinderen en hun ouders.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.