Terug

Volg Hart van Nederland

Terugkeer Plasterk als Telegraaf-columnist nog onzeker

Politiek

21 mei 2024, 22:13

Het is nog niet duidelijk of Ronald Plasterk weer aan de slag gaat voor De Telegraaf. De krant heeft nog geen contact met hem gehad over zijn mogelijke toekomst als columnist.

"Hoewel onze lezers staan te popelen om weer opinies van zijn hand te lezen, zullen we dit op een later tijdstip rustig met elkaar bespreken", laat hoofdredacteur Kamran Ullah weten.

Plasterk legde zijn werk als columnist in november neer toen hij verkenner werd van het nieuwe kabinet. Later werd de voormalige PvdA-minister informateur en tot deze week was hij in beeld om premier te worden. Maandag maakte Plasterk bekend dat hij niet langer beschikbaar is voor die rol.

Hij schreef sinds 2020 columns voor De Telegraaf.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.