Terug

Volg Hart van Nederland

Rob Jetten steunt stuntploeg Marokko: 'Zolang zij winnen, laat ik mijn baard staan'

Rob Jetten steunt stuntploeg Marokko: 'Zolang zij winnen, laat ik mijn baard staan'

Politiek

11 dec 2022, 13:38

Rob Jetten laat zijn baard staan als steunbetuiging aan het Marokkaanse voetbalelftal. Dat zei de minister van Klimaat en Energie in tv-programma WNL op Zondag. "Zolang Marokko in het WK blijft, laat ik mijn baard staan."

Kijkers van het wekelijkse televisieprogramma keken raar op toen zij zondagochtend een ongeschoren Jetten zagen zitten. De minister verteld aan presentator Rick Nieman dat hij een zeer goede vriendin heeft beloofd zijn baard te laten staan, zolang de Marokkaanse ploeg in het WK blijft. "Dat schijnt geluk te brengen." Opzienbarend is de actie van Jetten in ieder geval, maar tot op heden lijken die extra haartjes op zijn gezicht wel degelijk geluk te brengen.

Marokko wist zaterdag Portugal te verslaan en staat daarom woensdag in de halve finale. Het Afrikaanse land neemt het dan op tegen titelverdediger Frankrijk. De finale is de zondag erop. Als Marokko de halve finale verliest spelen ze zaterdag om de derde plaats. Tot die tijd blijft de baard dus in ieder geval staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.