Terug

Volg Hart van Nederland

Agema noemt Hugo de Jonge beste zorgminister die ze ooit had, dit is waarom

Politiek

17 apr 2024, 11:00

Fleur Agema (PVV) vindt Hugo de Jonge de beste minister die ze ooit op zorg heeft gehad. Dat verklaart ze in een filmpje die Vincent Everts op X heeft geplaatst.

"Het is soms een beetje vloeken in de kerk, maar hij was wel de beste minister op zorg die ik in 17 jaar heb gehad", vertelt ze in reactie op een vraag van Everts. "Hij was de enige die precies wist wat hij deed."

Later op de avond, tijdens een de presentatie van een documentaire over de wijze waarop corona-onderzoek door Maurice de Hond door autoriteiten zou zijn geridiculiseerd, herhaalt ze de uitspraken voor een volle zaal.

Toch vindt het Kamerlid zijn handelen tijdens de coronapandemie niet altijd juist. "Hugo is uit de bocht gevlogen tijdens corona", zegt ze. In de Kamer toonde Agema zich tijdens de pandemie altijd kritisch op de overheidsmaatregelen, die ze geregeld te ver vond gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.