Terug

Volg Hart van Nederland

Politiebewaking bij huis van mishandelaar Tommy (14) uit Spijkenisse

112

22 jan 2019, 22:26

Bij het huis van één van de mishandelaars van Tommy uit Spijkenisse staat dinsdagavond politiebewaking. De jongen heeft zelf zijn adres op internet gezet, waarna de politie besloot in te grijpen. De jongen die met een paar andere de 14-jarige Tommy in elkaar sloeg in een park, publiceerde zelf zijn adres op sociale media. "Iedereen bedreigt me, maar niemand doet iets, dus hierbij mijn adres", schreef hij. De politie besloot daarop in de buurt te surveilleren en wacht te houden bij zijn huis. Lees ook: In elkaar geslagen Tommy reageert in video op steun De spanningen liepen flink op, na een video die maandagavond viral ging. Op die beelden is te zien hoe de Tommy door een groep jongens bruut in elkaar wordt getrapt en geslagen. Aan de mishandeling hield hij een gebroken neus, gescheurd oor en blauwe plekken over. Eerder vanavond liet hij in een video weten dat het weer goed met hem gaat.

Lees ook: Voetbalvereniging Spijkenisse schorst jeugdleden na ernstige mishandeling

Inmiddels zijn vijf minderjarige jongens opgepakt op verdenking van zware mishandeling. Ook heeft de school en de voetbalvereniging waar ze op zitten hen geschorst.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.