Terug

Volg Hart van Nederland

Politieagenten houden eenzame man (87) gezelschap op kerstavond

Politieagenten houden eenzame man (87) gezelschap op kerstavond

nieuws

25 dec 2020, 20:59

"Niemand hoort alleen te zijn met kerst," vindt ook politie Zaanstreek. Op kerstavond hielden zij daarom een eenzame 87-jarige inwoner gezelschap. Op sociale media is te zien hoe de agenten samen met de man gezellig een kopje koffie drinken. De politie komt een paar weken eerder in contact met de oude man als ze een melding krijgen dat hij zichzelf heeft buitengesloten. Ter plaatse blijkt dat hij ook gewoon even iemand nodig heeft om zijn hart bij te luchten. Lees ook: Utrecht op zijn best: gratis luxe kerstdiners voor wie het niet kan betalen

Vrouw verloren

De man vertelt tegen de agenten dat hij onlangs zijn vrouw is verloren. Hij ziet verschrikkelijk op tegen de eenzame kerstdagen die voor hem liggen. De agenten zijn ontroerd en besluiten in actie te komen. Op kerstavond bellen ze weer aan bij de man, die nu gelukkig warm binnen zit. Samen drinken ze een kopje koffie met wat lekkers erbij, zodat de man toch nog wat gezelschap heeft. Foto: Politie Zaanstreek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.