Terug

Volg Hart van Nederland

Politie stopt tot twee keer toe feestje op zelfde adres: 'Niemand voelde zich verantwoordelijk'

Politie stopt tot twee keer toe feestje op zelfde adres: 'Niemand voelde zich verantwoordelijk'

Milieu en Gezondheid

21 dec 2020, 10:44

Politie heeft binnen twee dagen tot twee maal toe een feestje op de Galvanisstraat in Rotterdam moeten stilleggen. In beide gevallen kwam de politie af op een melding van geluidsoverlast wegens harde muziek, eenmaal ter plaatse bleek het feest op de locatie.

Volg het laatste nieuws over het coronavirus in Nederland via ons liveblog

En geen klein feest ook nog, meldt de politie op Instagram. "Deze keer waren er zo'n 30 mensen in de woning! Er was groots uitgepakt met een dj, ballonnen, lachgas en een heleboel alcoholische dranken!"

'Corona zat'

Agenten spraken de feestgangers natuurlijk aan op hun wangedrag, maar "niemand voelde zich verantwoordelijk". De verklaring van de genodigden luidde: "We zijn de corona zat". De meeste feestbeesten waren binnen no-time verdwenen toen de politie ter plaatse kwam, de dure dj-apparatuur achterlatend. Deze is door de politie veiliggesteld.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Politie Delfshaven (@pol_delfshaven)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.