Terug

Volg Hart van Nederland

Politie valt binnen bij bedrijfsfeest in Sittard: feestgangers verstoppen zich voor agenten

Politie valt binnen bij bedrijfsfeest in Sittard: feestgangers verstoppen zich voor agenten

112

12 dec 2020, 09:14

De politie heeft rond middernacht in Sittard een illegaal bedrijfsfeest beëindigd. Meer dan 25 mensen waren met elkaar aan het feesten in een pand aan de Industriestraat. De agenten waren afgekomen op een melding van geluidsoverlast. De feestgangers probeerden zich eerst nog te verstoppen in het gebouw, maar ze werden toch ontdekt door de politie.

Geen begrip

Volgens een wijkagent bleef de groep rustig en werkte iedereen mee met de agenten. "Maar de groep had geen begrip voor ons optreden," voegt de wijkagent toe op Instagram. De politie heeft ze een proces-verbaal gegeven. Mensen die zich niet aan de coronaregels houden, kunnen op een boete van 95 euro rekenen.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door René Janssen (@wijkagent_born_buchten_holtum)

Foto: René Janssen / Instagram

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.