Terug

Volg Hart van Nederland

Politie grijpt in bij illegaal feest met honderden bezoekers, agent in Den Helder mishandeld

Politie grijpt in bij illegaal feest met honderden bezoekers, agent in Den Helder mishandeld

112

6 dec 2020, 10:21

In Delft en Den Helder heeft de politie afgelopen nacht illegale feesten beëindigd. Aanwezigen probeerden na aankomst van de politie te vluchten. In Den Helder werd een agent mishandeld tijdens de beëindiging van een huisfeest. Toen de agenten aankwamen bij de woning in Den Helder werd direct de deur dichtgegooid. Via de achterzijde van de woning en het dak vluchtte een groot aantal personen de woning uit. De politie schat dat er op dat moment zo'n vijftig mensen aanwezig waren het huisfeest. Van de mensen die achterbleven in de woning werd om hun identiteit gevraagd. Een aantal gasten was daar niet van gediend en sloegen een agent. Tegen de bewoner van de woning wordt proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van geluidsoverlast.

Bouwterrein

Enkele honderden gasten van een illegaal feest in Delft namen ook de benen toen de politie ingreep. Agenten konden honderd van hen insluiten en ze op de bon slingeren. Veel aanwezigen probeerden te vluchten. Zes aanwezigen werden aangehouden omdat ze zich niet konden identificeren of verboden terrein hadden betreden. Eén feestganger werd aangehouden voor belediging. In Diemen kon de politie juist een illegaal feest voorkomen. Tientallen mensen die op dit feestje af wilde komen gingen direct onverrichter zaken maar weer naar huis. De nadrukkelijke aanwezigheid van de politiemensen gooide roet in het eten.   Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Hondenbrigade Politie Den Haag (@hondenbrigade_denhaag)

Beeld: Politie Den Haag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.