Terug

Volg Hart van Nederland

Plopsa Coevorden's Maya de Bij en Wickie de Viking in 'quarantaine'

Plopsa Coevorden's Maya de Bij en Wickie de Viking in 'quarantaine'

nieuws

30 dec 2020, 17:10

Twee enorme beelden van kinderhelden Maya de Bij en Wickie de Viking, die normaal gesproken in pretpark Plopsa Indoor Coevorden prijken, zijn sinds woensdag spoorloos verdwenen. Ze lieten wel een briefje achter waarop staat: "Ik ben even in quarantaine". Omdat dus onbekend is wáár Maya en Wickie in quarantaine zitten, wil het park graag weten waar het bronzen duo is gebleven.

Stunt

Attractieparkensite Looopings.nl heeft wel enig idee wat er met Maya en Wickie is gebeurd. Rond de jaarwisseling verdwijnen in Noord-Holland wel vaker "opvallende objecten" en gaat het waarschijnlijk om een stunt van een oudejaarsvereniging. "Doorgaans duiken de gestolen spullen enkele dagen later weer op, in goede conditie." Plopsa Coevorden is wegens coronamaatregelen sinds 15 december dicht, het park hoopt op 20 januari weer open te kunnen gaan. Hopelijk zijn ook Maya en Vickie tegen die tijd weer van de partij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.