Terug

Volg Hart van Nederland

'Acht gewonden door incident met auto bij Amsterdam Centraal'

'Acht gewonden door incident met auto bij Amsterdam Centraal'

nieuws

10 juni 2017, 21:32

Een automobilist is zaterdagavond het Stationsplein in Amsterdam opgereden en heeft daarbij vijf mensen verwond. Twee van hen moesten naar het ziekenhuis, drie anderen konden ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel. Volgens de politie stond een automobilist ''op een plek waar dat niet mocht, werd aangesproken door agenten en ging er vandoor''. De automobilist is aangehouden en wordt verhoord. Op de eerste gezicht lijkt het niet om een aanslag te gaan maar zou de bestuurder 'onwel' zijn geworden. De auto wordt verder onderzocht. Op een beelden is te zien hoe een zwarte auto te zien met een gebarsten voorruit tegen een muur rond de metro-ingang. Bericht gaat verder onder de video -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.kijk.nl/video/hpyidO9TuQZx?autoplay=0 Ooggetuigen melden dat er minstens tien politie-auto's ter plaatse zijn. Nadere details ontbreken nog. Diverse tram- en buslijnen worden omgeleid en ingekort, meldt het vervoersbedrijf GVB. Het incident heeft geen invloed op het treinverkeer, zegt een woordvoerder van de NS. Het station is nog bereikbaar via de IJ-zijde en aan de westzijde. https://twitter.com/Politie\_Adam/status/873631300061679616 Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.