Terug

Volg Hart van Nederland

Peperdure exclusieve Maserati beklad en vernield in Hilversum

Peperdure exclusieve Maserati beklad en vernield in Hilversum

112

7 jan 2017, 09:43

Vandalen hebben in het Noord-Hollandse Hilversum een peperdure Maserati beklad en vernield. Behalve de diepe krassen in de lak, is de gehele wagen ondergespoten met roze verf, zijn alle vier de banden lek gestoken en zijn de woorden 'kutproduct' en 'homo' op de voor- en achterkant geschreven. Het gaat om een exclusieve Maserati Quattroporte, eigendom van Hilversummer Joel Beukers. De auto stond geparkeerd op de Oude Loswal in Hilversum. De politie Hilversum schrijft op Facebook dat het vandalisme en de vernielingen tussen 23.00 donderdagavond en 9.30 uur vrijdagochtend moeten hebben plaatsgevonden. Joel heeft een beloning van duizend euro uitgeloofd voor de gouden tip. Daarnaast krijgt diegene ook nog eens een tegoedbon van duizend euro om uit te geven bij zijn bedrijf Clean Nutrition. Hij heeft een video op Facebook gepost waarin hij de vernielingen aan de auto laat zien. Mensen die iets verdachts gezien hebben of andere informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. [gallery ids="1061943,1061942,1061941"]

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.