Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Rijinstructeur filmt bizarre inhaalactie in Zaltbommel: 'Mafkees!'

nieuws

17 mrt 2024, 09:11

Rijinstructeur Ramon Sosrojoedo wist niet wat hij meemaakte toen zijn lesauto vrijdag in het Gelderse Zaltbommel door een verkeers-aso werd ingehaald. Dashcambeelden van de bizarre inhaalactie gaan inmiddels viraal.

Op de beelden is te zien hoe een witte auto op de verkeerde weghelft rijdt en de lesauto op hoge snelheid inhaalt. De auto raakt daarbij nog net de vluchtheuvel en schiet daarna de berm in. "Kijk eens, kijk eens! Mafkees. Kijk eens, kijk eens! Boem!, roept Sosrojoedo uit tijdens de actie.

"Toen knalde hij zo hard voorbij. En in mijn enthousiasme begon ik wat dingen te roepen", vertelt hij zondagochtend aan Hart van Nederland. Ondanks dat het een gevaarlijke actie was, kan de rijinstructeur er wel om lachen. De leerling, die tijdens de inhaalactie achter het stuur zat, schrikt, maar gaat daarna gewoon door. "Het was min of meer gewoon gespreksstof, en daarna gingen we over tot de orde van de dag."

Examen

De leerling mag over een week op voor het rijexamen en volgens Sosrojoedo gaat dat helemaal goed komen. De politie is volgens Omroep Gelderland aan het uitzoeken wie er achter het stuur van de witte auto zat.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.