Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Man riskeert leven om telefoon van straat te pakken

ZIEN: Man riskeert leven om telefoon van straat te pakken

nieuws

2 dec 2022, 14:23

Het zijn bizarre beelden: een onbekende man wordt nét niet geraakt als hij een Tilburgs kruispunt oversteekt. Dat is te zien op een video op Dumpert. Hij kan blijkbaar niet wachten op het groene stoplicht om een telefoon op te rapen en sprint de weg over.

Op de video is te zien hoe de man een aantal keren om zich heen kijkt voor hij de overtocht maakt, terwijl het stoplicht op rood staat. De eerste oversteek gaat goed, en hij raapt snel de telefoon op. Zonder te aarzelen rent hij terug, maar dan gaat het bijna mis. De man rent op het midden van de weg als meerdere auto's langs hem razen.

'Echt een wonder te noemen'

Mensen reageren vol verbazing onder de video: "Vraag me af of hij beseft hoe erg hij door het oog van de naald kroop" laat iemand weten. "Dat dit goed ging, is echt een wonder te noemen", zegt een ander.

Wie de man is, is niet bekend. De beelden lijken opgenomen te zijn in januari met een dashcam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.