Terug

Volg Hart van Nederland

Wereldprimeur in Utrecht: voor het eerst ja-woord in kebabzaak

Wereldprimeur in Utrecht: voor het eerst ja-woord in kebabzaak

nieuws

19 dec 2022, 13:51

Bij de Utrechtse horecazaak Karma Kebab hebben ze een primeur te pakken. Daar heeft een stel elkaar zaterdag het ja-woord gegeven. Uit onderzoek van Today's Specials zou blijken dat dit de eerste keer ter wereld dat een stel trouwt in een kebabzaak.

Het bruidspaar Gonda en Ewoud was meteen weg van de sfeer en de locatie van de snackbar, nadat ze er tijdens de opening waren geweest. Ze zagen het direct voor zich als locatie voor hun droombruiloft. Maar zo simpel was het allemaal niet. Het was namelijk geen officiële trouwlocatie.

Aangemerkt als officiële trouwlocatie

Maar daar heeft de gemeente Utrecht snel verandering in gebracht. Zij hebben Karma Kebab aangemerkt als officiële trouwlocatie. Voor iedereen is het nu dus mogelijk om te trouwen terwijl de (plantaardige) kebab ligt te sissen op de bakplaat.

Beeld: Karin Bunschoten Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.