Terug

Volg Hart van Nederland

Verloren knuffelkonijn Flappie zoekt baasje na eenzame feestdagen op Schiphol

Verloren knuffelkonijn Flappie zoekt baasje na eenzame feestdagen op Schiphol

nieuws

6 jan 2023, 10:46

Een verloren knuffelkonijn dat de feestdagen moederziel alleen doorbracht op luchthaven Schiphol: het brak het hart van Ben Tichem. Hij nam het achtergelaten pluche dier mee naar huis en is nu hard op zoek naar de eigenaar. Inmiddels is Bens oproep op sociale media al duizenden keren gedeeld, maar de eigenaar blijft voorlopig nog spoorloos. "Flappie is zijn vriendje kwijt en moet naar huis."

Ben vond het knuffelkonijn op 30 december in een parkeergarage op Schiphol. "Die arme Flappie werd aan zijn lot overgelaten, ik kon hem toch niet laten liggen", vertelt hij vrijdag aan Hart van Nederland. "In mijn gedachten zag ik een huilend kind voor me dat nu merkt dat ze haar knuffel is verloren."

'Ik ben echt van hem gaan houden'

Als adoptieouder neemt Ben Flappie nu onder zijn hoede. "Ik ben echt van hem gaan houden." Hij blijft hopen op een hereniging, want Flappie moet naar huis. "Als de eigenaar niet wordt gevonden, gaat Flappie met al mijn avonturen mee. Hij kan overal mee naar toe." Flappie heeft grote indruk gemaakt op Ben. De knuffel wordt een nieuwe inspiratiebron voor zijn kunstwerken.

Ondertussen heeft Flappie ook online een grote schare fans opgebouwd en wordt Ben overspoeld met berichten. "Van te voren dacht ik, als honderd mensen het delen is dat al leuk. Maar inmiddels gaat het nergens over. Als je snel rekent, hebben miljoenen mensen het bericht dus gezien." Helaas heeft de actie het gewenste resultaat nog niet opgeleverd. Het baasje van Flappie is nog altijd spoorloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.