Terug

Volg Hart van Nederland

Loek wint Radio 538-actie, maar wordt gebeld terwijl hij in rouwstoet voor zijn opa staat

nieuws

23 jan 2023, 16:36

Tijdens de actie 'Hierrr Met Je Rekening' van Radio 538 kreeg dj Lindo Duvall te maken met een wel heel aparte situatie. De winnaar was luisteraar Loek, maar die stond op het moment dat Lindo belde in een rouwstoet voor zijn opa.

Zijn vriendin Demi hoorde op de radio dat Loek in de uitzending werd genoemd, maar dat had de gelukkige winnaar zelf niet gehoord. Hij zat namelijk in een wagen voorin de stoet.

Loeks opa wist dat zijn kleinzoon een rekening had ingestuurd, vertelde Demi in de uitzending. "Loeks andere opa en oma waren altijd druk met zelf vlaaien maken, dat is toch een beetje Limburgs trots."

Toen die opa overleed en de oma het niet langer kon opbrengen om de Limburgse vlaaien te maken, besloot Loek het over te nemen. Omdat het enorm veel werk is, kocht hij een superdeluxe keukenmachine. Om het bedrag voor de keukenmachine terug te krijgen, deed hij mee aan de wedstrijd van 538. "Dus hij zet de traditie voort", zei Demi trots.

Zo kregen Demi en Loek te horen dat Loek het geld gewonnen had:

Loek wint Radio 538-actie, maar wordt gebeld terwijl hij in rouwstoet van opa staat
2:54
Loek wint Radio 538-actie, maar wordt gebeld terwijl hij in rouwstoet van opa staat

Rekening van 499 euro

En dat kost hem dankzij 538 dus - bijna - geen cent, want hij krijgt de rekening ter waarde van 499 euro vergoed.

Toen de stoet op de plaats van bestemming was aangekomen, kreeg Loek dat zelf ook te horen. "O geweldig, helemaal top!", reageerde hij. En ook Lindo en de redactie vielen met hun neus in de boter. "Het bakken doe ik met alle plezier dus ik kom graag een keer een vlaai brengen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.