Terug

Volg Hart van Nederland

Twitteraccount traumahelikopter slaat flater met rijmende tweets: 'Misplaatst'

Twitteraccount traumahelikopter slaat flater met rijmende tweets: 'Misplaatst'

nieuws

5 dec 2022, 21:56

Het twitteraccount van Traumaheli-MMT dacht maandag eindelijk wat luchtigheid in hun berichten te kunnen brengen door ze te laten rijmen. Natuurlijk ter ere van pakjesavond. Maar niet iedereen vond dat gepast.

"De Lifeliner staat in Almere aan de grond, even verderop is iemand gewond", schrijven ze maandagochtend. En even later: "De traumaheli Lifeliner vliegt met grote spoed, naar de Stedendreef in Almere, want daar gaat iets niet helemaal goed." Natuurlijk allemaal het werk van Traumapiet.

Toverde een glimlach op mijn gezicht

Niet iedereen kan het rijmen waarderen. De ANWB reageert op een van de berichten van het Twitteraccount dat de traumahelikopter niet onder hen valt. "Is het niet een beetje misplaatst om over dit soort zaken te rijmen?", schrijven ze. Iemand anders is het met ze eens. "Als de mensen heli erbij moeten komen is het ernstig. Respect voor de heli en de hulp. Voelt raar om publiekelijk te rijmen op deze ernstige gebeurtenissen."

Het Twitteraccount stopt daarom maandagmiddag ook met het rijmen. "Het word helaas niet door iedereen gewaardeerd. Uiteraard maken wij onze berichten met respect, maar op een dag als vandaag met een kleine knipoog", schrijven ze.

Toch zijn er veel mensen die dat jammer vinden. "Beetje erg jammer van de ANWB om zich ergens mee te bemoeien", schrijft iemand. "Hopelijk is rijmpiet snel terug." Veel mensen vonden de actie van de redactie achter het account juist leuk. "De redactie toverde vandaag op mijn gezicht een mooie glimlach."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.