Terug

Volg Hart van Nederland

Strontwagen krijgt ongelukje en laat 'remspoor' van mest achter in tunnel A2

Strontwagen krijgt ongelukje en laat 'remspoor' van mest achter in tunnel A2

nieuws

21 apr 2022, 09:54

Daar hangt een luchtje aan in de Leidsche Rijntunnel. Een vrachtwagen is in de tunnel namelijk mest verloren, laat Rijkswaterstaat weten. Door de mest is de rechterrijstrook dicht.

De vrachtwagen liet een deel van zijn lading vallen op de A2 richting Utrecht. Een ZOAB-reiniger, een wagen die ingezet kan worden als de weg grondig gereinigd moet worden, probeert de boel op dit moment schoon te boenen.

'Shit hits the fan'

Het ongelukje kan rekenen op grappige reacties op Twitter. "Shit hits the fan", zegt iemand. "Daar krijg je toch de schijt van", zegt een ander.

Beeld: Rijkswaterstaat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.