Terug

Volg Hart van Nederland

Piet wordt helemaal platgebeld door gevonden sleutels met zijn nummer

Piet wordt helemaal platgebeld door gevonden sleutels met zijn nummer

nieuws

10 jan 2023, 12:40

De telefoon van Piet Houmes uit Westkapelle stond de afgelopen twee weken roodgloeiend. Zeker 160 mensen belden hem omdat ze zijn sleutel, met daaraan zijn telefoonnummer, hadden gevonden. De Zeeuw is het helemaal beu: "Ik moet iedereen vertellen dat die sleutels niet van mij zijn. Het is een of andere flauwe grap."

De mysterieuze sleutels lijken in groten getalen te zijn verspreid bij onder andere bushokjes, supermarkten en scholen. "De eerste telefoontjes kwamen nog uit de regio, maar later werd ik zelfs gebeld door mensen uit Doetinchem en zelfs uit Duitsland", vertelt Houmes dinsdag aan Hart van Nederland. Het meest opmerkelijke telefoontje kwam van een hotel op Curaçao. "Daar ben ik helemaal niet geweest, dat zijn niet mijn sleutels", reageerde hij geïrriteerd.

Schroefje los

Houmes heeft zelf geen idee wie er achter deze 'flauwe grap' zou kunnen zitten. "Ik heb met niemand ruzie. Ik denk dat er een schroefje los zit bij de persoon die dit doet." Het verspreiden van de sleutels lijkt een grap te zijn die vaker wordt uitgehaald, bijvoorbeeld bij stellen die trouwen. Maar de Westkappelaar vindt het niet meer grappig. "Ik heb op een gegeven moment de telefoon maar uitgezet, dan had ik er ook even geen last meer van."

Houmes heeft met zijn verhaal aangeklopt bij de politie, maar die kon hem niet helpen. Er is namelijk geen sprake van een strafbaar feit. Toch hoopt hij er nog achter te komen wie de sleutels met daarop zijn 06-nummer heeft verspreid. "Misschien kan ik nog ergens beelden opvragen en ik hoop dat het de grapjas te heet onder de voeten wordt. Ik wil echt graag weten waarom hij dit doet en wat erachter zit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.