Terug

Volg Hart van Nederland

Pamela vindt vreemde man op achterbank: 'Heeft lekker geslapen tot ik hem stoorde'

Pamela vindt vreemde man op achterbank: 'Heeft lekker geslapen tot ik hem stoorde'

nieuws

4 okt 2022, 22:30

Pamela Smit uit Breda kreeg de schrik van haar leven toen ze een slapende man in haar auto vond, terwijl ze haar zoontje naar school wilde brengen. In De 538 Middag met Frank Dane doet ze haar verhaal.

"Ik zet mijn zoontje op de passagiersstoel en wil de deur dicht doen voor hem. Ik kijk door het autoraam van de achterbank en ik zie daar gewoon iemand op mijn achterbank liggen slapen!"

Zelfs flesje water opgedronken

Ze schrikt zich kapot en pakt haar zoontje. "Ik heb fluisterend tegen hem gezegd: 'kom, want er ligt een man op de achterbank'. Ik was zo bang en paniekerig, ik wist niet wat ik moest doen. Ik kon wel op de autoramen gaan slaan, maar je weet nooit wat er op de achterbank ligt." Ze loopt snel naar huis, maakt wat foto's en belt de politie. "Die zeiden dat ze er niets aan konden doen en dat ze daar niet voor kwamen."

Terwijl ze de politie belt, wordt de man wakker. "Hij zat op zijn gemak zijn schoentjes te strikken. Die had hij wel netjes uitgedaan toen hij in de auto ging slapen." Ze vertelt dat de man de kofferbak had opengebroken en zo is binnengekomen. "Hij is lekker op de achterbank gaan liggen. Hij heeft lekker geslapen tot ik hem stoorde. Mijn flesje water heeft hij nog opgedronken. Toen is hij vertrokken."

'Kokhalzend ingestapt'

De man, volgens Pamela een asielzoeker tussen de 20 en 30 jaar oud, verdwijnt dus uiteindelijk vanzelf. "Ik ben mijn auto ingestapt, kokhalzend, want de auto was begeven van een vieze lijflucht. Ik heb toch mijn zoontje maar naar school gebracht, maar ik stond vastgenageld van schrik. Hij bleek ook een zakmes bij zich te hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.