Terug

Volg Hart van Nederland

Pakketbezorger laat bestelbus vol pakketjes met draaiende motor achter op Schiphol

Pakketbezorger laat bestelbus vol pakketjes met draaiende motor achter op Schiphol

nieuws

5 jan 2023, 13:34

De Marechaussee maakt bij Schiphol wel vaker opmerkelijke dingen mee, maar een pakketbezorger maakte het woensdagavond wel erg bont. De bezorger liet zijn busje met ronkende motor en nota bene nog volgepakt met pakketjes achter bij Vertrekhal 3, maar kwam niet meer terug. Op camerabeelden is te zien dat de man op Schiphol is ingecheckt en op het vliegtuig is gestapt.

Dat schrijft de Marechaussee op Twitter. Ondertussen stond de bus met draaiende motor en vol met nog te bezorgen pakketjes voor de ingang de vertrekhal. Omdat het een nogal bijzondere toestand betrof, kwamen Team Explosieven Verkenning (TEV) plus speurhond Jodi ter plaatse om te onderzoeken of er niets op springen stond in de verlaten bus, maar dat bleek niet het geval.

Bezorger spoorloos

De eigenaar van het koeriersbedrijf is op de hoogte gesteld en heeft "vol verbazing" de bestelbus met pakketjes opgehaald. Van de bestuurder ontbreekt nog elk spoor.

Beeld: Koninklijke Marechaussee

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.