Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlander (20) loopt in België tegen de lamp met 60 flessen lachgas in busje

Nederlander (20) loopt in België tegen de lamp met 60 flessen lachgas in busje

112

9 apr 2022, 11:41

Een twintigjarige Nederlander is vrijdagavond in België tegen de lamp gelopen met een flinke lading lachgas in zijn voertuig. De verdachte is aangehouden met zestig flessen lachgas achter in zijn bestelbus.

De politie heeft de dertig lege en dertig volle flessen met lachgas in beslag genomen, net als 2315 euro in contanten en zeker 3200 ballonnen. Volgens Belgische media is de Nederlander meegenomen voor verhoor.

'Onsamenhangend verhaal'

De bestelwagen stond al gesignaleerd en kwam door automatische kentekenplaatherkenning opnieuw in beeld. Een interventieploeg hield de chauffeur aan bij de plaats Willebroek, ten zuiden van Antwerpen, meldt de lokale politie. De man had een "onsamenhangend verhaal" over zijn aanwezigheid in de regio.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.