Terug

Volg Hart van Nederland

Naakte Nederlanders betrapt tijdens nachtelijke wandeling in Italië

Naakte Nederlanders betrapt tijdens nachtelijke wandeling in Italië

112

19 juli 2022, 15:55

Drie Nederlandse vakantiegangers zijn afgelopen weekend door de Italiaanse politie betrapt terwijl ze naakt aan het wandelen waren bij het Gardameer. De politie heeft ze terug naar de camping gebracht en een boete uitgedeeld.

Voor de plaatselijke politie was het afgelopen weekend slechts een van de vele incidenten. De politie patrouilleerde intensief omdat er in de toeristische streek in het weekend veel overtredingen tegen de openbare orde worden gepleegd en hinder wordt veroorzaakt door mensen die uit zijn geweest. Er werden alleen al 74 automobilisten beboet voor uitlopende zaken, maar vooral wegens rijden onder invloed.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.