Terug

Volg Hart van Nederland

Na de 'dickpickalender' is nu een kalender met blote poenanies in de maak

nieuws

29 juli 2022, 11:41

De traditionele scheurkalender kennen we allemaal wel. Vaak met een tegeltjeswijsheid of een cartoon. Twee Maastrichtse vriendinnen kwamen vorig jaar al met een 'dickpickalender' en nu proberen ze het ook met de 'kutkalender'.

"Het begon als een grapje", legt initiatiefneemster Laura uit aan Hart van Nederland. "We hadden zelf veel ongewenste dickpics binnengekregen en besloten er een collage van te gaan maken. Dit is uiteindelijk een scheurkalender geworden. We kregen heel veel foto's binnen, ongeveer 400. Binnen vier weken was de kalender uitverkocht."

'Kutkalender'

Na het succes van de dickpickalender vonden initiatiefnemers het hoog tijd voor een 'kutkalender'. "We kregen veel verzoeken of we ook een kalender met naaktfoto's van vrouwen konden maken", zegt Laura. "De aanmeldingen lopen daarvoor nog niet heel hard binnen. We kunnen er nog wel wat gebruiken voor de kalender."

Memory

Er is ook een nieuwe dickpickalender op komst voor 2023. Daarnaast is er begin dit jaar ook een memoryspel gemaakt. "We kregen zoveel inzendingen dat we ze niet allemaal kwijt konden op de kalender", legt Laura uit. "Daarom hebben we ook een memoryspel gemaakt met 25 foto's. Dat was ook een succes. Maar de kalender blijft toch succesvoller. Mensen vinden dat ontzettend interessant."

De vraag is natuurlijk wat de mensen met die kalender doen. "Ik begreep wel dat veel mensen het niet scheuren", zegt Laura. "Maar verder weet ik niet wat men ermee doet. Daar zijn wij ook wel benieuwd naar."

Beeld: Pexels (ter illustratie) Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.