Terug

Volg Hart van Nederland

Man schiet zichzelf per ongeluk in buik tijdens schoonmaken wapen

Man schiet zichzelf per ongeluk in buik tijdens schoonmaken wapen

112

1 juni 2022, 21:07

Een man uit Raamsdonk is woensdagmiddag gewond naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het schoonmaken van zijn wapen liet hij het per ongeluk afgaan. Hij werd daarbij in zijn buik geraakt.

Het slachtoffer heeft waarschijnlijk zelf de alarmdiensten gebeld. De agenten hebben de deur van zijn woning moeten intrappen. Dat deden ze zonder kogelwerende vesten, aldus een omstander tegen Omroep Brabant.

Vergunning voor het wapen

Volgens de politie heeft de man een vergunning voor het wapen. Waarschijnlijk is hij lid van een schietvereniging. Het slachtoffer kreeg eerste hulp en is vervolgens door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis in Breda gebracht. De politie doet nog verdere onderzoek naar het incident.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.