Terug

Volg Hart van Nederland

Man laat zich tegen betaling door meisjes in ballen trappen: vier maanden cel

Man laat zich tegen betaling door meisjes in ballen trappen: vier maanden cel

nieuws

26 apr 2022, 15:17

Een 27-jarige man uit Venlo is dinsdag veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van vier maanden. De man krijgt de straf omdat hij zich twee jaar geleden in Doetinchem door twee minderjarige meisjes in zijn zaak(je) liet trappen. Dat meldt De Gelderlander.

De rechtbank oordeelt dat de man in ieder geval in juridische zin ontucht pleegde. De meisjes die hem tegen zijn testikels trapten, waren destijds nog geen zestien jaar oud. Hij had hen via Snapchat leren kennen.

Incident

De man sprak volgens de regionale krant zelf ook nog tijdens de zitting. Hij verklaarde dat hij niet opgewonden werd van de trappen. "Het gaat om een incident. Maar dat ik hulp nodig heb, snap ik", zei de verdachte. "Het gaat me om het leggen van contacten, meer niet."

De Venlonaar zei zelf dat het initiatief bij de meisjes vandaan kwam, maar de rechtbank besliste anders, mede op basis van berichten uit zijn telefoon. De man zou de kinderen na afloop ook ieder 50 euro hebben betaald en hen nog een lijst gegeven met seksuele handelingen waarvoor hij ook zou willen betalen.

De man krijgt, naast de celstraf en taakstraf, ook een behandeling opgelegd bij een psychiatrische inrichting.

Beeld: Unsplash

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.