Terug

Volg Hart van Nederland

Wie o wie? Lotto op zoek naar winnaar van 1 miljoen na oudejaarstrekking

Wie o wie? Lotto op zoek naar winnaar van 1 miljoen na oudejaarstrekking

nieuws

3 jan 2023, 16:59

Ergens in Nederland loopt er een vooralsnog onofficiële miljonair rond. Lotto is op zoek naar de winnaar van een miljoen euro in de Lotto-trekking van 31 december. Dat meldt de loterij op de eigen website.

Het lot - met de winnende getallencombinatie 1 - 8 - 11 - 17 - 23 - 30 en reservegetal 14 - werd in de Haagse wijk Moerwijk verkocht, bij de Primera aan de Betje Wolffstraat. De goed gekozen getallen zijn goed voor de XL-prijs van een miljoen euro, maar de winnaar heeft zich nog niet gemeld op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lotto onder valt.

Hij of zij ontvangt dan 'Eerste hulp bij geluk': advies en begeleiding bij het gewonnen geldbedrag. "We kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren", zegt Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Andere loterijen

De trekking op oudejaarsdag van de Lotto was niet de enige kans om een hoop geld te winnen. De hoofdprijs van de Staatsloterij, maar liefst 30 miljoen euro belastingvrij, viel in Amersfoort.

De PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro viel in Heemskerk. De helft van die prijzenpot wordt verdeeld onder de loterijdeelnemers met de winnende postcode (1961GB), de andere helft gaat naar de wijkcode 1961.

Bovenstaande reportage werd eerder uitgezonden door Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.