Terug

Volg Hart van Nederland

Kimberley doet blaastest op portofoon agent en gaat viraal

Het beste van Hart

20 dec 2023, 08:02

Kimberley uit Tilburg had nog nooit een blaastest gedaan, en vroeg daarom afgelopen weekend aan een motoragent of ze er eentje mocht doen. De agent wilde daar graag aan meewerken, maar wat Kimberley toen nog niet door had, is dat hij haar op de antenne van zijn portofoon liet blazen. De beelden ervan gaan viraal op sociale media.

Het hilarische filmpje, dat al ruim anderhalf miljoen keer is bekeken, is gefilmd door Kimberley's vriendin Lieke, die wél meteen door heeft dat haar vriendin voor de gek wordt gehouden. "Dit is een portofoon. Je blaast nu op een portofoon. Dit is echt zo zwaar voor schut!", roept ze tijdens het filmen.

Aan Omroep Brabant vertelt de nagelstyliste helemaal niet door te hebben gehad dat het niet om een echte blaastest ging. En dat dat ook de reden is waarom het filmpje zo'n grote hit is geworden op de socials. Toch ziet ze een nieuwe carrière als influencer niet zitten. "Ik denk dat ik het gewoon bij de nagels hou", zegt ze tegen de regionale omroep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.