Terug

Volg Hart van Nederland

HEMA-seksspeeltjes knallend succes: 'Alles dat trilt is uitverkocht'

HEMA-seksspeeltjes knallend succes: 'Alles dat trilt is uitverkocht'

nieuws

14 dec 2022, 17:39

De net geïntroduceerde 'vleesvervangers' van HEMA zijn een groot succes. Binnen twee dagen is de winkelketen door de online voorraad vibrators heen. Een woordvoerder van het concern staat er ook van te kijken: "We hadden niet gedacht dat het zó snel zou gaan", zegt ze tegen Hart van Nederland.

De collectie "zonder poespas", zoals HEMA de nieuwe lijn noemt, bestaat uit vibrators, condooms en glijmiddelen. De winkelketen schrijft op de website dat seksuele gezondheid de normaalste zaak van de wereld is. "Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons".

En daar zijn veel kopers het kennelijk mee eens, want via de webshop is er geen vibrator meer te krijgen. Maar dat is maar tijdelijk. De woordvoerder van HEMA licht toe: "Online zijn we er helemaal doorheen. Het overtreft al onze verwachtingen. Maar donderdag of vrijdag krijgen we weer een nieuwe lading binnen."

Hilariteit

De woordvoerder zegt geen verkoopcijfers te kunnen delen. "Maar ik heb het net nog gecheckt bij een collega en die heeft bevestigd: alles dat trilt is uitverkocht", zegt ze lachend. In de winkels zijn de seksspeeltjes overigens nog wel te vinden.

De nieuwe lijn kon ten tijde van de lancering rekenen op veel hilariteit online. Sommige Twitteraars vroegen zich af of het al 1 april was, iemand anders zei gekscherend ervan overtuigd te zijn dat 'de vegetarische worst' al langer in het schap lag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.