Terug

Volg Hart van Nederland

Seksspeeltjes in de verkoop bij HEMA: winkel scoort weer met vleesvervanger

Seksspeeltjes in de verkoop bij HEMA: winkel scoort weer met vleesvervanger

nieuws

12 dec 2022, 15:11

Tandpasta, gezichtsmaskers en vitaminepillen: HEMA verkoopt al jaren allerlei producten om jezelf te verzorgen. Waarom dan ook niet de intieme verzorging, dacht te winkelketen. HEMA is daarom de speelse kant ingeslagen en verkoopt nu in samenwerking met EasyToys ook seksspeeltjes.

Een collectie "zonder poespas", noemt HEMA de nieuwe lijn die gericht is op seksueel plezier. "Zonder gêne" kun je vibrators, condooms en glijmiddelen kopen bij de driehonderd grootste HEMA-winkels in het land. Ook online kun je terecht voor de producten.

'Iets heel gewoons'

De winkelketen schrijft op de website dat seksuele gezondheid de normaalste zaak van de wereld is. "Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons", aldus unitmanager Tamara van Geest.

Erotische webwinkel EasyToys helpt een handje in de nieuwe lijn. Zo zijn nu onder meer de 'Rabbit- en Bullet-vibrator' en een vibrerend eitje verkrijgbaar via HEMA.

Hilariteit

De nieuwe lijn kan op hilariteit rekenen op Twitter. Iemand vraagt zich af of het een 1 aprilgrap is. Een ander dacht dat de vegetarische worst al langer in het schap lag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.