Terug

Volg Hart van Nederland

Te koop: huis in Helmond herbergt bruisend Bavaria-biertuinhuis

Te koop: huis in Helmond herbergt bruisend Bavaria-biertuinhuis

nieuws

7 apr 2022, 13:51

Zo... nu eerst een huis in Helmond. Als je nu een woning in de Brabantse plaats koopt, kun je er een wel heel originele tuin bij krijgen.

De tussenwoning aan de Brantstraat staat voor 229.000 euro op Funda. Je krijgt daar twee slaapkamers en een vrij recent gerenoveerde badkamer voor terug. Maar de echte eye-catcher ligt achter de woning. Want met een tuin als deze is er altijd leven in de brouwerij.

Krattenwijk

"De zeer zonnige achtertuin op het zuidwesten is geheel betegeld met een nette, grijze tegel", zo luidt de advertentie. Wat ze er niet bij vertellen is dat er een tuinhuisje in staat dat lijkt op het thuishonk van de Bavaria-fanclub.

Werkelijk alles is in de stijl van het Brabantse biermerk, van de klokken tot de posters. De ruime zitbank, de tafel en zelfs de jacuzzi zijn van de kenmerkende blauwe kratten gemaakt. En uiteraard komt die kleur ook terug in de verf die gekozen is.

Mocht je niet zo'n liefhebber zijn van het biermerk uit Lieshout, dan is het glas nog steeds halfvol. Want ook een goede sloopploeg maakt meer kapot dan je lief is.

Beeld: Funda/Adriaan van den Heuvel makelaars

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.