Terug

Volg Hart van Nederland

Hardleers: politie houdt man voor achtste keer aan wegens rijden zonder rijbewijs

Hardleers: politie houdt man voor achtste keer aan wegens rijden zonder rijbewijs

112

19 juli 2022, 11:09

Een 27-jarige man uit Lelystad is maandagavond opgepakt omdat hij voor de achtste keer zonder geldig rijbewijs achter het stuur zat, dat meldt de politie op Twitter. De man zou ook harddrugs hebben gebruikt.

De man reed in de buurt van Harderwijk in de richting van Lelystad. Het kentekenherkenningsysteem van de politie gaf aan dat de eigenaar geen rijbewijs had. Daarop werd een stopteken gegeven, maar de man ging snel de A6 op.

Gewisseld met bijrijder

Na een korte achtervolging is de auto aan de kant gezet. De bestuurder zou vervolgens snel van plek zijn gewisseld met de bijrijder, zo zagen agenten. Ook hij had geen rijbewijs.

De politie heeft de auto in beslag genomen en de man kan meerdere bekeuringen verwachten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.