Terug

Volg Hart van Nederland

Gerda eet vla met een grote prop 'vlees' erin: 'Ik was een paar dagen doodziek'

nieuws

5 dec 2022, 22:23

Gerda Wolf uit Uden at elke dag na het avondeten een schaaltje vla. Tot 14 oktober van dit jaar. Toen vond ze iets in haar vla wat erg op een "stuk vlees" leek. Vervolgens was ze dagenlang erg ziek.

"Ik hoef van m'n lang zal ze leven nooit meer dubbelvla", zegt Gerda tegen Hart van Nederland. Het ergste vindt ze dat ze nog steeds niet weet wat er in het pak zat. "Ik ben er vier dagen heel ziek van geweest. Ik kon nauwelijks op m'n benen staan, waardoor ik niet kon werken." Als freelance krantenbezorger liep ze daardoor ook nog inkomsten mis.

Nooit meer vla

Ze vindt het vooral vervelend dat ze nog steeds niet weet wat er in het pak zat. Ze stuurde de prop 'vlees' op naar de Lidl, waar ze het pak kocht, maar zij zeggen dat het nooit is aangekomen. "Ik vermoed gewoon dat er een stuk vlees in heeft gezeten", zegt ze. "Want het was zo groot en ik heb echt met een tang eruit moeten halen."

Ze is niet te spreken over de manier waarop Lidl hiermee omging. "Ik zal nooit vla meer eten, wat toch een lekker toetje is. En ik zal ook nooit meer boodschappen halen bij de Lidl. Ze laten ons in de kou staan."

Maar ze is vooral bang dat ze er nooit achter zal komen wat haar zo ziek heeft gemaakt. "Ik heb een terminale man thuis zitten, en ben blij dat hij het niet gegeten heeft. Wie weet wat het met hem had gedaan."

"Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. We doen er alles aan om onze klant zo goed mogelijk te helpen. Omdat het onderzoek nog loopt, kunnen we er op dit moment helaas niet inhoudelijk op ingaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.