Terug

Volg Hart van Nederland

Fiets vliegt door de lucht na aanrijding en blijft hangen aan straatnaambordje

Fiets vliegt door de lucht na aanrijding en blijft hangen aan straatnaambordje

nieuws

2 apr 2022, 10:13

Een bizarre aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag in Nijmegen. Daar werd een fietser gelanceerd bij een aanrijding. Zijn fiets bleef hangen aan een straatnaambordje.

Een automobilist schepte rond 00.50 uur op de kruising Willemsweg met de Genestetlaan een fietser. De fiets van het slachtoffer vloog de lucht in en bleef aan een straatnaambordje aan een lantaarnpaal hangen.

De straat was een lange tijd afgesloten voor politieonderzoek. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.