Terug

Volg Hart van Nederland

Even zwaaien naar de camera: dames houden de sfeer er goed in ondanks autopech

Even zwaaien naar de camera: dames houden de sfeer er goed in ondanks autopech

nieuws

15 juli 2022, 14:52

Van de meeste mensen zou de dag flink verpest zijn als ze met pech langs de weg komen te staan. Dat geldt niet voor vijf meiden die onderweg waren naar de Zwarte Cross.

De meidengroep, die zichzelf 'Gerda on tour' noemt, kwam met hun wagen langs de A1 bij knooppunt Eemnes te staan met pech. Het heeft de sfeer niet verpest, want ze staan vrolijk te zwaaien naar een van de camera's van Rijkswaterstaat. "Onze complimenten, want ze hadden allemaal een hesje aan", schrijven ze erbij.

Op hun Instagram is ook te zien hoe de vijf vrouwen weer hun weg hebben kunnen vervolgen nadat hun voertuig weer is gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.