Terug

Volg Hart van Nederland

Bruine kroeg en Star Wars-bioscoop: deze Funda-parels staan nu te koop

nieuws

11 mrt 2024, 20:18

Lekker een filmpje pakken in je eigen thuisbioscoop in Star Wars-sferen of met vrienden een paar borreltjes drinken in een bruine kroeg aan huis. Spreekt dit je aan? Dan ben je bij twee villa's die momenteel te koop staan letterlijk aan het juiste adres!

Het eerste droomhuis dat we in dit artikel belichten is gelegen in het landelijke buitengebied van de Overijsselse stad Hardenberg en is twee jaar geleden vrijwel compleet gerenoveerd. Uiteraard beschikt het landhuis over alle voorzieningen die van een woning met een prijskaartje van bijna 1,8 miljoen euro mag verwachten: een royale woonkamer, open keuken met kookeiland, drie grote slaapkamers en een badkamer en suite.

Bruine kroeg of thuisbioscoop?

Naast het landhuis staan op het perceel meerdere bijgebouwen en kun je een duik nemen in het royale buitenzwembad. Eén van die bijgebouwen springt echter het meest in het oog. Want waar het landhuis wordt gekenmerkt door strakke muren en een moderne inrichting, vind je hier een typische bruine kroeg, compleet met houten barkrukken en jukebox. De perfecte plek om in het weekend een (paar) borrels te doen met een groep vrienden.

Filmliefhebbers, en Star Wars-fans in het bijzonder, zijn beter af in het Gooi. Te midden van het pittoreske miljonairsdorpje staat namelijk deze luxueuze, rietgedekte villa in de verkoop. Naast het uitgestrekte landgoed en de grote kamers, beschikt het stulpje ook over een eigen thuisbioscoop. De bioscoop, ingericht naar de "Death Star" van Star Wars, heeft op maat gemaakte meubels, geluidsinstallatie en verlichting. Pak de popcorn er maar vast bij!

Voor deze villa moet je wel iets dieper in de buidel tasten. Het optrekje staat namelijk te koop voor 4,75 miljoen euro. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.