Terug

Volg Hart van Nederland

Brabantse wethouder absolute sfeermaker in Engelse dartstempel 'Ally Pally'

Sport

3 jan 2023, 21:03

Tijdens het WK Darts in Londen blijkt een Brabantse wethouder de grootste sfeermaker van de zaal te zijn. In online verschenen video's is te zien hoe hij maandagavond heel Alexandra Palace, bijgenaamd 'Ally Pally', op weet te zwepen en aan het zingen krijgt.

De wedstrijd die op dat moment gespeeld wordt is die tussen Michael van Gerwen en Dimitri Van den Bergh, de halve finale. Niet gek dus dat er veel Nederlanders geïnteresseerd zijn in ieder flintertje nieuws dat er uit de dartstempel vandaan komt. De beelden die online zijn verschenen zijn inmiddels vele duizenden keren bekeken en gedeeld. En in het middelpunt daarvan: Thomas Melisse, VVD-wethouder in het Brabantse Halderberge.

De tekst gaat verder onder de tweet:

Uit volle borst

Iedereen die wel eens een sportevenement heeft bijgewoond (of wel eens wat langer in een kroeg heeft staan dansen) kent het nummer Hey Baby van DJ Ötzi wel. Erg aanstekelijk en makkelijk om mee te zingen. Daar maakt Melisse dan ook handig gebruik van. Luidkeels telt de Brabander af, iets wat bij het nummer hoort. Daarna zingt heel de zaal uit volle borst mee: "Ooh aah, I wanna know, If you'll be my girl!"

Melisse zit momenteel met een aantal vrienden nog in Engeland en zal dinsdagavond de finale bijwonen. Daarom was hij eigenlijk niet in de gelegenheid te reageren, behalve even kort op het gegeven dat hij viral is gegaan. Dat noemt hij "leuk, geinig".

In de WK-finale treft de Nederlandse Michael van Gerwen dinsdagavond de Engelse Michael Smith.

Beeld: Ferry de Bont op Twitter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.