Terug

Volg Hart van Nederland

Bouwvakker Arjan zag auto van trap af hobbelen in Den Bosch: 'Ik dacht: die is gek'

nieuws

12 jan 2023, 23:05

Een automobiliste is donderdagochtend per ongeluk van een trap gereden in Den Bosch. Bouwvakker Arjan Hop, die op dat moment enkele meters verderop aan het werk was, keek er raar van op en pakte zijn telefoon om het tafereel te filmen. "Ze reed met best een hard tempo: de eerste drie treden sloeg ze zelfs over."

Op de video is te zien hoe een vrouw in een grijze auto van de trap af hobbelt. De trap ligt tussen het Riva-gebouw en de rechtbank in Den Bosch. "Ik was op een collega aan het wachten toen een auto kwam aanrijden waar auto's helemaal niet eens mogen komen", vertelt Arjan aan Hart van Nederland. Als de auto opeens richting de trap afslaat, pakt hij zijn telefoon om het op beeld vast te leggen. "Ze reed opeens met 20 kilometer per uur naar beneden toe. Halverwege stopte ze even, maar daarna reed ze weer rustig verder", vertelt hij. "Ze kon natuurlijk ook geen andere kant op."

'Dit zie je niet elke dag gebeuren'

In eerste instantie denkt Arjan dat het om een grap gaat. "Misschien zaten er een paar vrienden in de auto die het voor de grap wilden proberen, maar dat was niet het geval", vertelt hij. "Ik denk niet dat de bestuurster in de gaten had waar ze reed", vertelt Arjan. "Ik dacht: die is gek. Dit zie je niet elke dag gebeuren."

De bestuurster heeft zich wel uit het doolhof kunnen bevrijden. Eenmaal beneden kwam ze uit bij een parkeergarage waar ze via de uitrit weer naar boven kon rijden. Of de auto schade aan de hobbelige rit heeft overgehouden, is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.