Terug

Volg Hart van Nederland

Beschonken vrouw verwart rem met gas en sloopt wasstraat

Beschonken vrouw verwart rem met gas en sloopt wasstraat

nieuws

17 juli 2022, 15:51

Een vrouw wilde in Ridderkerk haar auto even door de wasstraat halen, maar dat ging niet bepaald vlekkeloos. Vlak voor de wasborstels in de automatische wasstraat trapte ze op het gas in plaats van de rem, met desastreuse gevolgen.

Door haar actie schoot ze de wasstraat in, waardoor alle wasborstels afbraken, schrijft wijkagent Jan Waasdorp op zijn instastories bij een kiekje van de ravage. Daarna klapte de vrouw ook nog op de auto voor haar, maar daar was slechts sprake van lichte schade.

Drie keer de toegestane hoeveelheid

Jan kwam ter plaatse en nam een blaastest af en daaruit bleek al snel hoe het zo faliekant mis kon gaan: de vrouw had een drupje of tig teveel op. Ze blies ruim drie keer meer dan de toegestane hoeveelheid. Beeld: wijkagent Jan Waasdorp

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.