Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist slingert met auto vol ballonnen over de snelweg, maar niet door lachgas

Automobilist slingert met auto vol ballonnen over de snelweg, maar niet door lachgas

nieuws

11 dec 2023, 17:32

Op zondagavond trok een auto op de A50 van Uden naar Eindhoven de aandacht van de politie vanwege slingerend rijgedrag en een lage snelheid. Bovendien merkten passerende agenten op dat er ook ballonnen in de auto aanwezig waren.

Wijkagent Ger Roumen schrijft op X dat ze de auto een stopteken gaven om de bestuurder te controleren, omdat er een vermoeden was van het gebruik van lachgas.

Gebruik van lachgas onder jongeren is verminderd, maar in de auto gebruiken mensen wel steeds vaker lachgas:

Gebruik lachgas onder jongeren is verminderd, behalve in auto
0:58
Gebruik lachgas onder jongeren is verminderd, behalve in auto

Ballonnen voor verjaardag

Toen de auto bij Sint-Oedenrode werd gestopt, bleek de vork heel anders in de steel te zitten. De bestuurder verklaarde dat zijn slingerende rijgedrag en lage snelheid te wijten waren aan de wind. Bovendien hadden de ballonnen in de auto niets te maken met lachgas; ze waren bedoeld voor de verjaardag van de zoon van de automobilist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.