Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist met één hoekje sneeuwvrij verbijsterd door boete

Automobilist met één hoekje sneeuwvrij verbijsterd door boete

nieuws

23 jan 2023, 14:35

In de categorie 'waar zijn wij nou helemaal mee bezig?', kwamen agenten in Eindhoven een automobilist tegen die half werk wel genoeg werk vond. Slechts de linkerbovenzijde van zijn raam had hij ijs- en sneeuwvrij gemaakt en in die toestand reed hij de paden op, de lanen in.

Dit tot verbijstering van de agenten, schrijft wijkagent Thom op Instagram. De automobilist was op zijn beurt stomverbaasd dat hij staande werd gehouden. "Hij was er namelijk heilig van overtuigd dat zijn zicht voldoende was", aldus de wijkagent.

Dure actie

Sterker nog, hij maakte zelfs een kiekje als "tegenbewijs": prima zicht. Maar dus alleen uit het kleine hoekje linksboven... De automobilist moet zijn aversie tegen het sneeuwvrij maken van zijn voertuig bekopen met een proces-verbaal van 250 euro. Plus negen euro administratiekosten.

Beeld: wijkagent_jagershoek@instagram

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.