Terug

Volg Hart van Nederland

Ashley (30) krijgt Moederdag-ontbijt van haar 7 (!) kinderen

Het beste van Hart

12 mei 2024, 19:49

Het is Moederdag, de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Steeds meer Nederlandse vrouwen worden later moeder en ook grote gezinnen zijn niet meer zo gebruikelijk als vroeger. Maar de 30-jarige Ashley uit Zuidland doet het anders: zij heeft zeven kinderen.

Bij de bloemenzaken is het topdrukte met Moederdag. Dat zie je in de video bovenaan.

"We deden normaal altijd ontbijt op bed op Moederdag, maar met zijn allen op bed zitten werkt nu niet meer. Het is te druk", lacht Ashley. Ashley wist van jongs af aan al dat ze een groot gezin wilde, vertelt ze aan Hart van Nederland. "Als tiener zei ik dat al, op mijn 15de leerde ik mijn man kennen. We zaten op dezelfde middelbare school. Hij komt ook uit een gezin van 7 kinderen. Ik had er niet meteen iets van ik wil er 7, dat is gegroeid."

Strak schema

Moeder van een groot gezin zijn is een uitdaging, maar het maakt haar erg gelukkig, gaat Ashley verder. "Zodra ik wakker word, sta ik aan. We hebben een strak schema, maar dat verloopt eigenlijk altijd wel rustig. Het is belangrijk dat ik dingen voor mezelf blijf doen, zoals veel sporten en yoga. Maar hier word ik echt gelukkig van."

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.